Finca Vuyatela

From the Blog

kitchen_finca

Verbouwing van La Granota tot Finca Vuyatela

Art Boutique bed & breakfast Finca Vuyatela opent haar deuren.

De eerste Art Boutique bed & breakfast in Javea, Costa Blanca, Spanje is een feit. Na een klein jaar verbouwen zijn wij, Carel en Patries, zover om u te ontvangen.

Vuyatela betekent: “come and visit again” en dat is precies wat we graag willen. Genieten van alles wat wij bieden, zo enthousiast worden om volgend keer weer voor onze finca kiezen.

Maar waarom? Waarom Art? Waarom Boutique? En is het eigenlijk wel een bed & breakfast?

Om met de eerste “Art” te beginnen, dit is een grote passie van ons: Patries is kunstenaar en samen zijn we zo’n kleine 10 jaar geleden Galerie Patries van Dorst gestart. Wij vinden het bijzonder om onze gasten mee te laten genieten van onze kunst. Dit verklaart meteen al boutique, een klein beetje bijzonder vinden we ons wel.

Het “breakfast” is een ander verhaal, 2 van onze suites hebben kookgelegenheid en er zijn vele mogelijkheden; op bed , aan tafel, in de koelkast, alleen verse broodjes en croissants of helemaal niet, alles in overleg. Bovendien kunnen we ‘s-avonds voor onze gasten het diner verzorgen, heerlijk aan het zwembad of in de patio.

En dan als laatste waarom Javea, Costa Blanca? Dit antwoord is voor ons heel gemakkelijk, we zijn verliefd op de plek, het klimaat, het Spaanse gevoel, het is hier echt genieten.

Bekijk onze website en laat u verrassen.

en_GBEN